Links en Informatie rondom zwangerschap, bevalling en baby

Informatie rondom de zwangerschap en geboorte!

In de onderstaande links en folders vindt u
aanvullende informatie ter ondersteuning van de kraamzorg.
Klik op de afbeelding of de gekleurde tekst!

In de folder Zwanger vind je informatie en adviezen van verloskundigen en gynaecologen. Bijvoorbeeld over de controles tijdens de zwangerschap en wat je dan kunt bespreken met je verloskundige of gynaecoloog. Je krijgt ook informatie over je gezondheid tijdens de zwangerschap. 

Welke babyvoeding past bij jou? Welke richtlijnen zijn er?

Babyvoeding, wat zijn de richtlijnen!

Babyuitzet, je kunt het uitgebreid en zo duur maken als je zelf wilt! Op veiligheid.nl staan adviezen waar op te letten.
Maar er is een Basis uitzet!

Welke vitaminen heeft de pasgeborene nodig?!

VEILIGHEID

Op veiligheid.nl is informatie te vinden voor het aanschaffen van gebruiksartikelen voor de geboorte van jullie baby zoals bed, autostoel.

Klik op BABY-VEILIGHEID voor de laatste onderzoeken bij baby’s

Let op bij zonnig weer! Stichting veilig kind heeft onderzoek gedaan naar het gevaar door hydrofiele doeken. Temperatuur verhoging in de kinderwagen.

Drugsinfo: Alles over verslavingen, drugs,risico’s en gezondheid.

Als je zwanger bent kun je het beste helemaal geen alcohol drinken. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de beste smoezen als je nog niet wil vertellen dat je zwanger bent? En wat zijn geschikte alcholvrije alternatieven? Met veelgestelde vragen beantwoordt door verloskundige en onderzoeker Ageeth Rosman en met een column van Bastiaan Ragas. Bestel gratis, download of bekijk de bladerversie

X