Make a Memory

Voor wie

Stichting Make a Memory vervaardigt foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby’s vanaf 24 weken zwangerschap en kinderen tot en met 16 jaar. De fotografie vindt plaats in de ziekenhuizen en op andere locaties, zoals in de thuisomgeving. Voor ouders wordt de fotografie kosteloos uitgevoerd overeenkomstig de ideële doelstelling van de stichting.

 

Waarom

Vakkundig vervaardigde foto’s bieden in een later stadium een mooie herinnering. Veelal bieden de foto’s ook troost bij de verwerking van verdriet. Stichting Make a Memory verzorgt graag deze steun in waarschijnlijk de moeilijkste periode uit een mensenleven. Ouders verdienen deze steun. Uitsluitend gekwalificeerde fotografen worden ingezet ter realisatie van werkelijk professionele foto’s. Foto’s die recht doen aan de baby / het kind. Een herinnering aan een dierbare dient toch vooral een mooie herinnering te zijn?!

Als u belt met de stichting via 06-53399244, dan wordt de procudure in gang gezet. Deze dienst is 24 uur per dag bereikbaar, zowel op werkdagen als in het weekend.

 

 


Steun

Stiching Make a Memory is voor de realisatie van zijn doelstelling geheel afhankelijk van donaties en sponsoring van instellingen, bedrijven en particulieren. Ondersteunt u onze doelstelling en eult u ouders ook graag een blijvende herinnering geven? Steun dan de Stichting Make a Memory.

U kunt  uw donatie overmaken op: Rabobank rekening 1032.37.747 t.n.v. Stichting Make a Memory

 

 

Bron: Make a Memory

 

X